Janu Špiclinu pripalo PRVO mjesto na natjecanju Znanstvenik u meni
Autor: Nikolina Ivačić, 16. 6. 2021.
U petak, 11. lipnja, održala se završnica natjecanja Znanstvenik u meni na kojoj sam predstavljanjem svojeg rada „Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke „bobovec“ osvojio prvo mjesto u kategoriji originalnih istraživačkih radova. Mentorica koja me pripremala, radila u laboratoriju te neumorno sa mnom vježbala predstavljanje je profesorica Tihana Čus Slatković. Natjecanje se sastojalo od 3 dijela. Najprije je bilo potrebno provesti istraživanje i dobiti rezultate. U drugom dijelu trebalo je napraviti videouradak u kojem se predstavlja istraživanje te napisati rukopis rada. Rad je ocijenjen najvišim ocjenama žirija i recenzenata čime mi je pripalo prvo mjesto s velikom prednošću i poziv na završnicu natjecanja. Uz ocjene žirija, bodovalo se i glasovanje publike pa ovom prilikom zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji su glasali i podržali moj rad. Na završnome dijelu natjecanja bilo je potrebno u 7 minuta na atraktivan način predstaviti svoje cjelokupno istraživanje.
Cijelu snimku natjecanja možete pogledati na sljedećoj poveznici:
https://fb.watch/65P4OdRn_r/. Janov nastup je između 1:30:00 i 1:45:00.
Jan Špiclin, 3. c
Online izdanje
ARHIVA:
Tehničke preporuke: za čitanje kliknite na naslovnicu. Pregled se preporuča u Chrome, Mozilla Firefox preglednicima i s normalnom veličinom fonta podešenom na mobilnim uređajima.
Pratite zanimljive članke koje na engleskom jeziku pišu naši učenici, polaznici grupe English news agency (klik na logo)!
Ukupno: 3385424
Ovaj mjesec: 5215
Ovaj tjedan: 1435
Danas: 66
Obrazovanje |
Dnevni tisak |
e-knjiznica |
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |