2021-03-30 17:15:52

Županijsko natjecanje iz kemije

Na Županijskom natjecanju iz kemije, koje je održano 11. ožujka 2021. u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu, naši učenici bili su vrlo uspješni. U svim kategorijama natjecanja osvojili su prva tri mjesta. Sudjelovala su ukupno 23 naša učenika. Nakon revizije bodova članova državnog povjerenstva, objavljeni su sljedeći rezultati.

U kategoriji prvih razreda na prvom mjestu je Barbara Kelava, 1. g, na drugom mjestu je Domagoj Belić, 1. g.,  treće mjesto dijele  Vanda Vrček, 1. e, i Ivona Kurtoić, 1. f. Mentorica svima je profesorica Lidija Klampfl.

U kategoriji drugih razreda na prvom mjestu je Luka Kolenko, 2. f, na drugom je Veronika Vitez, 2. g,  na trećem mjestu je Lucija Svrtan, 2. e. Mentorica svima je profesorica Vinka Sambolec-Škerbić.

U kategoriji trećih razreda na prvom mjestu je Marija Klampfl, 3. g, na drugom mjestu je Danijel Gašparić, 3. g,  na trećem mjestu je Lara Bubnjar, 3. g. Mentor svima je profesor Denis Barčot. Marija Klampfl iz 3. g razreda pozvana je  na Državno natjecanje iz kemije.

U kategoriji četvrtih razreda na prvom mjestu je Edita Lukić, 4. g, na drugom Maria- Magdalena Koprek, 4. f. Mentorica učenicama je profesorica Lidija Klampfl. Na trećem mjestu je  Abel Jakopec, 4. c, čija je mentorica profesorica Nada Flegar.

Na natjecanju su još sudjelovali sljedeći učenici: Jana Kelemen, Florijan Lalić, Bruno Kosmačin, Noa Planinc (u kategoriji prvih razreda), Mihael Šinko, Helena Gal (u kategoriji drugih razreda), Leona Puškadija, Marta Majcen, Ivo Gabud (u kategoriji trećih razreda) i Korina Klampfl (u kategoriji četvrtih razreda).

Čestitke svim učenicima i mentorima! Mariji sretno na državnome, ostalima puno sreće u daljnjim natjecanjima, a maturantima na državnoj maturi iz kemije!

Lidija Klampfl, prof.


Prva gimnazija Varaždin