2021-03-02 20:40:11

Znanstvenik u meni: Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke „bobovec“

Kraj sebe imaš mnogo jabuka i ne stigneš ih pojesti jer će prije propasti? Ne brini, uvijek ih možeš skuhati i napraviti kompot ili ih staviti u zamrzivač, no hoće li se time njihova antioksidacijska svojstva promijeniti? Hoće li one i dalje biti jednako korisne tvojem organizmu kao i prije kad su bile svježe? Ako ti se ova tema čini korisna za svakodnevni život, pročitaj rad učenika naše škole Jana Špiclina pod mentorstvom prof. Tihane Čus Slatković, odslušaj video i usput nauči i nešto o metodama rada u biološkom laboratoriju. Pravila natjecanja takva su da glasovi publike nose dio bodova pa Vas pozivamo da glasate za rad našeg učenika. Otvorite URL adresu: https://prijave.znanstvenikumeni.org/public.
Janov rad "Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke" u kategoriji je Originalnih istraživačkih radova. Glasati možete do 7. 3. 2021., do 13 sati.

Tihana Čus Slatković, prof.


Prva gimnazija Varaždin