preskoči na sadržaj

Prva gimnazija Varaždin

 > Naslovnica

Znanstvenik u meni: Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke „bobovec“

Autor: Nikolina Ivačić, 2. 3. 2021.

Kraj sebe imaš mnogo jabuka i ne stigneš ih pojesti jer će prije propasti? Ne brini, uvijek ih možeš skuhati i napraviti kompot ili ih staviti u zamrzivač, no hoće li se time njihova antioksidacijska svojstva promijeniti? Hoće li one i dalje biti jednako korisne tvojem organizmu kao i prije kad su bile svježe? Ako ti se ova tema čini korisna za svakodnevni život, pročitaj rad učenika naše škole Jana Špiclina pod mentorstvom prof. Tihane Čus Slatković, odslušaj video i usput nauči i nešto o metodama rada u biološkom laboratoriju. Pravila natjecanja takva su da glasovi publike nose dio bodova pa Vas pozivamo da glasate za rad našeg učenika. Otvorite URL adresu: https://prijave.znanstvenikumeni.org/public.
Janov rad "Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke" u kategoriji je Originalnih istraživačkih radova. Glasati možete do 7. 3. 2021., do 13 sati.

Tihana Čus Slatković, prof.




PGV ljetopis 2020.

Online izdanje

Tehničke preporuke: za čitanje kliknite na naslovnicu. Pregled se preporuča u Chrome, Mozilla Firefox preglednicima i s normalnom veličinom fonta podešenom na mobilnim uređajima.

PGV Nastava na daljinu
Politika privatnosti PGV

 

 
 
Projekt "Ja mogu"

Prva gimnazija Varaždin provodi projekt "Ja mogu".
Više na poveznici.
QR

380.

PRVA NA FEJSU:

PRVA NA TWITTERU:

ŠKOLSKA KNJIŽNICA NA FEJSU:

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2013.

Ukupno: 2212157
Ovaj mjesec: 10348
Ovaj tjedan: 1367
Danas: 6
Korisni linkovi
Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Tražilica
CMS za škole logo
Prva gimnazija Varaždin / Petra Preradovića 14, HR-42000 Varaždin / gimnazija-varazdin.skole.hr / ured@gimnazija-varazdin.skole.hr
preskoči na navigaciju